Mission & Evangelisation

Under rubriken ”Mission & Evangelisation” samlar vi information om församlingens olika engagemang. Med glädje och tacksamhet får vi vara med och stödja kristet och humanitärt arbete i Sverige och andra länder genom förbön och ekonomiska resurser. Här kan du läsa om våra olika engagemang.

Mocambique

Vi ger delunderhåll till Diane och Asante Manus som arbetar inom Svenska Alliansmissionen i Pemba i norra Mocambique. De är engagerade i HIV/Aids arbete och i Pemba Theological College. Läs mer om deras arbete på Svenska Alliansmissionens hemsida.

Kenya

Vi stöder New Life Mission i Kenya, som är en fristående kristen organisation, grundad 1978. New Life Mission arbetar med kyrkor och olika församlingsarbeten, barn och ungdomshem, yrkesskolor, förskolor, slumarbete och vattenbrunnar.
Läs mer om New Life Missions arbete på deras hemsida: www.newlifemission.se

Förslöv

Vi stödjer också en pionjärförsamling i Förslöv.

Ibra Media

Vi ger också ekonomiskt bidrag till Ibra Media som är Pingst Internationellts främsta mediaaktör. www.ibra.se

Miracle Connect

Miracle Connect är en arabisk missionsorganisation som förmedlar den livsförvandlande historien om Jesus till den arabiska talande befolkningen i Mellanöstern och Nordafrika via satellit-TV och sociala medier. www.miracleconnect.org

Mediahuset

Vi stöttar också vårt lokala mediaarbete, tbnnordic.tv med sin playtjänst, tbnplay.se

Vi är också med och ger till Sjukhuskyrkan och Skolkyrkan