UV-scout

Varje tisdag träffas drygt 70 barn, tonåringar och ledare för en timme tillsammans. Vi är uppdelade i sju patruller, Mini-UV,  Katten,  Igelkotten, Isbjörnen, Ugglan, Droppen och Elitpatrullen.

På programmet står bland annat scouting. Då lär vi oss att använda kniv och yxa på rätt sätt, vi lär oss knopar och vi surrar och bygger.

UV är ju inte bara scouting utan vi gör annat också. Vi pysslar, fixar något gott i köket och leker.

 

För oss i UV är Jesus en jätteviktig person. Varje gång börjar patrullerna med en andakt. Då vi läser ur Bibeln eller berättar något. Vi ber tillsammans och avslutar alltid vår andakt med UV-bönen.

Varje jul avslutar vi med en stor Luciafest där vi bjuder in föräldrar, syskon och övrig släkt.

Varje vår åker vi på hajk och varje sommar drar vi iväg någonstans på läger. På lägret brukar vi vara 350-400 deltagare.

Gud min Fader du är nära,
vart jag går så är du med.
Utav Dig vill jag få lära,
sanning, rättvisa och fred.
Tack för livet som du ger mig,
rymd och skogar, jord och hav.
Gör mig sådan du vill ha mig,
använd mig varenda dag.
Amen

UV's fotogalleri

Nyheter från UV

UVs luciafest, 11 dec

Välkommen till UVs luciafest tisdagen 11 december kl. 18:30 Det blir bl.a. luciatåg, drama och givetvis fika! Välkomna! P.s. Om du går på UV och är med i luciatåget är det bra om du som tärna tar med en luciaklänning (om du har) Stjärngossarna kan ha stjärngosselinne...

Marknadskväll 23/10

På tisdag 23/10 kl. 18:30-19:30 är det Marknadskväll på UV. Du kommer kunna göra roliga aktiviteter, köpa fina ljus som Isbjörnen tillverkat och givetvis äta gott fika! Vi ses! P.S. Betala helst med swish eller sedlar så slipper vi mynten. Precis som föregående år...

Program hösten 2018
(klicka på patrullnamnet för att öppna schemat)

År 1 – Mini-UV

År 2 – Patrull Tigern

År 3 – Patrull Anakondan

År 4 – Patrull Katten

År 5 – Patrull Igelkotten

År 6 – Patrull Isbjörnen

År 7 och uppåt – Elit patrullen